19 Aralık 2012 Çarşamba

Turkcell Cüzdan Yüklediğin Kadar TL Hediye Nasıl Yapılır ?

Turkcell kullanıcılarına turkcell cüzdan kullanmaya yönlendirmek amaçlı olarak 31 aralık 2012 tarihine kadar Turkcell Cüzdan dan yükledikkleri TL kadar hediye ediyor.
Turkcell in geliştirmiş olduğu yeni uygulama ile artık kullanıcılar cepten anında tl yükleyebilecek ve birçok platformda Turkcell Cüzdan ile alışveriş yapabilecek.

Peki Turkcell Cüzdan nasıl kullanılır ?

TURKCELL abonelerinin Turkcell Cüzdan’a ücretsiz sahip olmaları için CUZDAN yazıp 7777‘ye göndermeleri yeterli oluyor. Ardından kullanıcılar cüzdanlarını dilerlerse yükleyebilecekleri nakit parayla dilerlerse de cüzdanlarına ekleyebilecekleri kartlarla kullanmaya başlayabiliyorlar. Turkcell Cüzdan’a para yüklemek için Garanti Paramatikleri ya da Turkcell İletişim Merkezleri (TİM) kullanılabiliyor. Turkcell Cüzdan’a ilk etapta Akbank, Garanti Bankası kartları ile Denizbank ve Yapı Kredi Bankası’nın Mastercard / Maestro logolu temassız kartları eklenebiliyor.
Turkcell cüzdan Nerelerde Kullanılır ?

TURKCELL Cüzdan, 31 Aralık 2012 tarihine kadar kullanıcılarına hatlarına yükledikleri TL kadar TL de kazandırıyor. Mybilet, 1V1Y, VipDükkan, Yakala.co, BirlikteAlalim.com, HızlıAl.com, Atlas Jet, TeknoSA, Lidyana, Hipsin, Pera Bulvarı, Unnado.com, Tatil.com, Pronto Tour, Turkcell Mağaza, Bavul.com, Bonvagon, Butigo’dan işlem yapılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder