19 Aralık 2012 Çarşamba

LC Waikiki İş Başvurusu Formu 2013-2014

lc-waikiki
Lc waikiki mağazada çalışmayı seven arkadaşlar için güzel bir deneyim olacaktır LC waikiki mağazaları ülkemizde hemen hemen tüm şehirlerde şubeleri bulunan önemli bir markadır LC Waikiki. Genç Yaşlı Erkek Bayan tüm modelleri bünyesinde barındıran bir firma olan LC Waikiki özellikle uygun fiyatları ile her yaştan müşterinin dikkatini çekmektedir.
LC waikiki de çalışmak isteyen değerli okurlarımız için bu sayfadan nasıl başvuru yapmaları gerektiği hakkında bilgi vermek istiyoruz, başvurularınızı dilerseniz internet üzerinden online yada kendiniz en yakın mağazaya giderek bir CV özgeçmiş doldurup başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.
LC waikiki de çalışanların sosyal olanaklarına gelince, part time çalışanlar ve Full time çalışanlar olmak üzere iki gruba ayrılır, Part Time çalışanlar genelde üniversite öğrencisi olan genç arkadaşlar olmaktadır.
LC waikiki part yada Full time çalışanlar arasında hiçbir fark gözetmeden sattıkları ürünlere prim uygulaması yapmaktadır. Bazı mağzalalarda bu farklılık gösterip mağazanın aylık bir hedefi olabiliyor.
Mağaza olarak aylık hedef geçilirse tüm çalışanlara prim ödeniyor.
Siz de LC waikiki ailesinde çalışmak istiyorsanız yazının devamında yer alan linke tıklayarak iş başvurunuzu tamamlayabilirsiniz, Sormak istedikleriniz varsa zamanında LC Waikiki deneyimi yaşamış birisi olarak bu sayfadan cevaplandırabilirim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder