25 Aralık 2012 Salı

26 Aralık 2012 Günlük Burç Yorumları

26 Aralık 2012 Koç Burcu Yorumu
Zihninizin iyi ve akıcı şekilde işlediği bir gündesiniz. Her konuda fikir yürütmeniz, yenilikler keşfetmeniz ve gerek varsa çözümler bulmanız mümkündür. Yolculuk veya yolculuklarla ilgili konularda da şanslısınız. Bugünkü şanssızlıklarınız sizin düşünce yapınız ya da tepkilerinizle ilgili değil, insanların sizinle ters olmalarından kaynaklanmaktadır. Sizin son derece akılcı yaklaşımlar gösterdiğiniz durumlara diğer insanlar ters açılardan bakabilirler. Bu kimseler yakınlarınız da olabilirler, hiç tanımadığınız kimseler de olabilirler. Aslında haklı olan sizsiniz fakat derdinizi anlatabilmeniz zordur. Bugün özellikle anlayışsız kimselerle kontak kurmaktan kaçınmalısınız aksi takdirde sadece kendinizi yormuş olursunuz. Ayrıca çevrenizde bazı kaba yaradılışlı kimseler de bulunabilir.


26 Aralık 2012 Boğa Burcu Yorumu
Duygusal ve asabi açıdan gerilimli bir gündesiniz. Duygularınızı dengede tutabilmeniz oldukça zordur. Bir an neşeliyken bir an sonra içine kapanık olabilirsiniz. Başka günlerde fazla aldırmayacağınız durum ya da sözler bugün alınmanıza ya da üzülmenize sebep olabilir. Duygusal yakınlık içinde olduğunuz kimseler sizi anlamakta güçlük çekebilirler. Aynı şekilde sinirleriniz de çabuk bozulabilir. Bir anda parlamanız mümkündür. Bu durumları kontrol altına alabilseniz de, alamasanız da uzak yerlere gitmekten kaçınmalısınız. Altında olduğunuz etkiler bu açıdan size çok az şans veriyorlar. Beklediğiniz bir haberin size bir türlü ulaşamaması ya da neşenizi kaçırabilecek haberler almanız da olasıdır.


26 Aralık 2012 İkizler Burcu Yorumu
Genel olarak sakin bir gününüzdesiniz ancak evli ya da çocuğunuz varsa çocuklarınızla ilgili bazı sorunlarla ilgilenmek zorunda kalmanız ve bu yüzden de oldukça yorulmanız mümkündür. Sizden yaşça genç kimselerle fikir ayrılıklarınız olabilir. Eğer bu durumun üzerine giderseniz olayları büyütmeniz ve çok fazla zaman harcamanız kaçınılmazdır. Herhangi bir şekilde konuyu kesinlikle kapatırsanız, aslında sizin için son derece verimli olabilecek olan bugünü değerlendirebilme şansınızı da kaçırmazsınız. Siz bekar bir insansanız bugün arkadaşlarınızla ilgili hoş gelişmeler olabilir. Kalabalık fakat dinlendirici bir ortamda bulunabilirsiniz. Evli ya da sürekli bir ilişkisi olan bir kimseyseniz karşı cins ilişkileriniz bütün zamanınızı alabilir ve arkadaşlarınızla ilgili bazı şeylerden fedakarlık yapmak zorunda kalabilirsiniz.


26 Aralık 2012 Yengeç Burcu Yorumu
Bugün oldukça önemli ya da eğlenceli şeyler yapmayı planlamış olabilirsiniz ancak ilişkilerinizi iyi düzenleyemezseniz bütün planlarınız suya düşebilir. Pek yakın bir arkadaşınız olmasa da bir tanıdığınızın lüzumsuz konu ve konuşmalarla sizi meşgul etmesi olasıdır. Eğer böyle bir kontağınız olursa ne kadar uğraşırsanız uğraşın aşırı kabalaşmadıkça bu kimsenin elinden kurtulabilmeniz oldukça zordur. Bunun dışında akrabalarınız ya da yakın arkadaşlarınız arasındaki bir aile kavgasına ya da anlaşmazlığa karışmanız da mümkündür. Başınıza iş açmak istemez ve gününüzü istediğiniz gibi değerlendirmek isterseniz bu gibi durumlarda hemen bir bahane ile uzaklaşmanız gereklidir. Bu gibi şeylerle vakit öldüreceğiniz yerde zamanınızı sevdiğiniz kimselerle beraber olarak harcarsanız hem siz mutlu olursunuz hem de onları memnun edersiniz


26 Aralık 2012 Aslan Burcu Yorumu
Sizin cinsiyetiniz ne olursa olsun bugün bir kadınla gerilimli durumlarda olmanız ve hatta kendinize hakim olamazsanız kavga etmeniz olasıdır. Siz bekar bir erkekseniz ve bugün bir kadınla randevunuz varsa büyük bir ihtimalle bu randevu gerçekleşemeyecektir. Ayrıca gerçekleşmemesi bir bakımdan daha iyi de olabilir çünkü buluşabildiğiniz takdirde zamanınız pek hoş geçmeyebilir. Siz evli bir erkekseniz eşiniz ya da eşinizin ailesi tarafından sinirlendirilebilirsiniz. Siz bekar bir kadınsanız ve sürekli bir ilişkiniz varsa bir kadın arkadaşınızın birlikte olduğunuz erkeğe karşı küçümser davranışlar içinde olmasına ya da fazla ilgili olmasını kızmanız olasıdır. Siz evli bir kadınsanız bugün eşinizin annesi ile bir araya gelmemeye gayret ederseniz daha iyi olur.


26 Aralık 2012 Başak Burcu Yorumu
Bugün, gündemdeki çok önemli bir konuyu kendi becerilerinizle olumlu bir şekilde çözümleyebilirsiniz. Sorunun çözülmesi birçok kişiyi rahatlatacak ve dostlarınızın beğenisini kazanacaksınız. Bir erkekseniz çok hareketli ortamlarda bulunabilir hatta bulunduğunuz yerde günün yıldızı bile olabilirsiniz. Size yapılan bir teklifi reddedebilirsiniz ama aslında pek de önemli sayılmaz. Daha değişik hem de çok daha iyi şartlarla başka fırsatlarla önümüzdeki günlerde tekrar karşılaşacaksınız. Karşı cinsle yeni başlayan bir ilişkileriniz varsa onun da sizin gibi düşündüğünden emin olmalısınız. Bu günlerde evinize yönelik olacak ve değişimler yapmak isteyeceksiniz.


26 Aralık 2012 Terazi Burcu Yorumu
Zamanınızı faydasız, boş ve gereksiz işlerle harcama meylindesiniz. Kafanızda birçok plan olabilir ancak bunları yürürlüğe koymayı hep erteleyerek kendinizi engellemeniz ve vakit öldürmeniz mümkündür. Üzerinizdeki tembelliği atabilmeniz oldukça zordur. Bu nedenle birşeyler yapacağım diye kendinizi aldatmayı bırakıp gününüzü dinlenmeye ayırırsanız kafaca rahat edersiniz. Eğer bu yapınızı yenebilirseniz sizi çok memnun edebilecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Bu durumda, siz hangi cinsiyetten olursanız olun Eğer dargın olduğunuz bir erkek varsa onunla barışabilirsiniz. Yine hangi cinsiyetten olursanız olun bir erkekle tanışmanız ve onunla bir dostluk kurmanız mümkündür.


26 Aralık 2012 Akrep Burcu Yorumu
Bugün karşı cins ilişkileriyle ilgili bazı beklentilerinizin boşa çıkması mümkündür. Planladığınız bir buluşmada umduğunuzu bulamayabilir ya da planladığınız yaklaşımları yapamayabilirsiniz. Bugün karşı cinsten haksızlık ya da anlayışsızlık görmeye açıksınız. Özellikle siz bir kadınsanız erkeklerin kırıcı tutumlarıyla karşılaşabilirsiniz. Size değer verdiğini zannettiğiniz bir erkeğin aslında sizi hiç de ciddiye almadığını öğrenerek sinirlenmeniz de olasıdır. Bütün bu sayılan olumsuzluklar diğer insanların size karşı olan tutumlarıyla ilgili şeylerdir. Aslında siz uyumlu ve duygusal yapıdasınız ve olayların tatsızlaşmamaları için elinizden geleni iyi niyetle yapabilirsiniz. Bu yüzden, karşılaşabileceğiniz olumsuzluklara biraz daha hoşgörüyle bakmaya çalışarak canınızı sıkmamanız iyi olur.


26 Aralık 2012 Yay Burcu Yorumu
Bugün isteğinize göre son derece eğlenceli ya da verimli bir gün geçirmeniz mümkündür. Bir toplantıda bulunabilir ve zekice konuşma ve davranışlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Genç kimselerle bir arada bulunmanız da olasıdır. Süregelen bir ilişkiniz yoksa bugün sizden oldukça genç bir kimseyle hoş bir ilişki başlatabilirsiniz. Bir yolculuk yapmanız da olasıdır. Çok zor ya da yorucu gibi görünen şeylere heves etmeniz ve bunlardan da büyük bir zevk almanız mümkündür. Bir tanıdığınızın ya da akrabanızın sizi çok memnun edecek bazı davranışları da olabilir. Birlikte olduğunuz kimsenin size açmak istemediği bazı sıkıntıları olabilir. Onu biraz zorlarsanız dertlerini sizinle paylaşacaktır.

26 Aralık 2012 Oğlak Burcu Yorumu
Sinirlisiniz ve çevrenize kabalaşabilir, hatta saldırganlaşabilirsiniz. Çevrenizdeki bazı kimselerin aynı kaba davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz. Fiziksel olarak aniden tükenebilir, serilip kalabilirsiniz. Siz bir kadınsanız bir erkek tarafından atlatılabilirsiniz. Baş dönmesi halsizlik gibi şikayetleriniz olabilir. Gittiğiniz herhangi bir yerde kalabalıktan bunalabilirsiniz. Dostlarınızdan biri kendisini aramanızı bekliyor. Onu arayıp, birlikte olursanız kendisine çok yardımcı olmuş olursunuz. Bugün maddi konularda da çok şanslı sayılmazsınız. Tasarladığınız bir yatırım varsa, bir süre ertelemeniz sizin için hayırlı olacaktır.

26 Aralık 2012 Kova Burcu Yorumu
Kendinizi, olduğunuzdan çok daha enerjik hissederek olmayacak şeyler yapmaya kalkmanız ve fiziksel olarak yıpratmanız olasıdır. Bugün kapalı yerlerde kalmak size sıkıntı verebilir. İsteyerek gitmiş bile olsanız sinema, tiyatro gibi yerlerde sıkılmanız ve yarısında kalkma arzuları duymanız mümkündür. Eğer yalnız değil de birileri ile beraber bu gibi bir yere gitmişseniz sıkıntılı yapınız anlaşmazlıklara da sebep olabilir. Yemeklerinizde de dikkatli olmalısınız çünkü aşırı yeme eğilimleriniz olabilir. Sevdiğiniz kimseler ya da aileniz sizi yanlarında görmek isteyebilirler. Planlarınızı yaparken bunu da hesaba almalısınız. Zaten uzun süredir onları ihmal ediyorsunuz.

26 Aralık 2012 Balık Burcu Yorumu
Burcunuzun üzerinde hiç bir olumsuz etki olmayan ya da daha doğrusu kayda değer bir olumsuz etki olmayan günlerinizden birindesiniz. Siz bir erkekseniz bugün kendinizi son derece dinç ve güçlü hissetmeniz olasıdır. Yürümek, spor yapmak, herhangi bir yere gitmek arzularını duymanız olağandır. Erkek arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli bir ortamda bulunmanız mümkündür.. Fiziksel uğraşlara gerek duyabilirsiniz. Siz bir kadınsanız bugün bir süredir görmediğiniz bir erkekle görüşmeniz ya da ondan haber almanız mümkündür. Ayrıca bir erkekten gelen sevinç yaşamanız da olasıdır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder