27 Aralık 2012 Perşembe

2013 Farklı Alyans modelleri

 Bayanların evlilik yaklaşınca kararsız kaldıkları alyanslar nasıl olsun diye düşünmelerini istemedik. Her çeşit alyans modellerine bakınca çoğu kez kararsız kalıyoruz. Hangisi olsun diyoruz ve hemen hemen herkesde olan değilde farklı bişe olsun istiyoruz bizde araştırdık ve alyans modellerini sizler için yazımızın devamına ekledik
rak son trend alyans modelli 2013 resim galerisi işte bu duygularla oluşturuldu.






  2013 güzel alyans modelleri sizi bu konuda yönlendirecektir. Ünlü firmalar hazırladıkları modellerle çiftlerin kendilerine en uygun alyansı seçmelerine yol göstermektedirler. Alyansta genellikle beyaz ve sarı altın kullanılmaktadır. Bazı özel tasarım koleksiyonlarda yeşil altın kullanılmış alyanslara da rastlayabilirisiniz.

 Yeşil altın gümüş ya da bakır karışımı olduğu için daha çabuk matlaşmaktadır. Bu nedenle sarı ve beyaz altın daha çok tercih edilmektedir. Bayan alyanslarında taşlı modeller şık durduğu için daha çok ilgi görmektedir. Erkekler de ise parlak ve mat kullanımın birarada olduğu kendinden desenli modeller tercih edilmektedir. Parmağın yuvarlak yapısından dolayı çoğunlukla yuvarlak modeller tercih edilsede yumuşak köşeli alyanslar da son yıllarda moda olmuştur. 2013 güzel alyans modelleri arasında kalın olanlar yüzük takmayı seven çiftler tarafından tercih edilmektedir. Altınbaş, Goldaş, Atasay, Gülaylar Altın gibi ünlü firmalar yeni sezon için oldukça iddialı ürünler tasarlamışlardır. Bayanlarda pırlantanın kullanıldığı alyanslar oldukça zarif görünüyor. 2013 güzel alyans modelleri arasında sarı ve beyaz altının birlikte kullanıldığı modeller çoğunluktadır. Kendinden desenli alyansların yanı sıra düz sade hafif kalın, eski tarz alyans modelleri de kullanışlı olduğu için oldukça tercih edilmektedir. Uuzn süre parmakta kaldığında rahatsızlık vermeyen bu modellerin kalınlıklarını isteğinize göre ayarlatabilirsiniz.

 2013 güzel alyans modelleri arasında Altınbaşın, yüzüğün içine çiftlerin fotoğrafını yerleştirdiği modeller en dikkat çekici olanlardır. Bu modeller bu yıl oldukça moda olacağa benziyor. Aris'in birbirini tamalayıcı desendeki alyans modelleri de oldukça zarif görünüyor. Bu alyanslar yan yana getirildiğinde kalp figürü oluşuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder