24 Aralık 2012 Pazartesi

Arda Turan- Sinem Kobal Nişanlanıyor(24 Aralık 2012)


Bir ayrılıp bir barışan Arda Turan ile Sinem Kobal çifti mutlu sona ulaşıyor. Arda Turan hafta sonu Sinem Kobal'ı istemeye gitti.

Arda Turan ile ünlü oyuncu Sinem Kobal evleniyor

Arda Turan ile ünlü oyuncu Sinem Kobal evleniyor


Tam evlenecekler derken ayrıldıkları haberi magazin gündemine bomba gibi düşen sonra tekrar barışan milli futbolcu Arda Turan ile ünlü oyuncu Sinem Kobal evleniyor. Hafta sonu Arda Turan'ın çikolatasını, çiçeğini alıp Sinem Kobal'ı istemeye gideceği söylenmişti. İsteme haberinin ortaya çıkması Arda Turan ile Sinem Kobal'ın nişanı ne zaman sorusunu akıllara getirmişti. Arda Turan ile Sinem Kobal'ın nişanı Pazartesi akşamı gerçekleşek.
Atletico Madrid'de top koşturan milli futbolcu Arda Turan ile ünlü oyuncu Sinem Kobal evlenmeye karar verdi. Hafta sonu İspanya’dan Türkiye’ye gelen Arda Turan çikolatasını çiçeğini alıp kız evine gitti.
Bu flaş gelişme sonrasında Arda Turan ile Sinem Kobal'ın nişanı ne zaman sorusu da cevabını buldu. Arda Turan ile oyuncu sevgilisi Sinem Kobal yarın akşam İstanbul'da nişanlanacaklar.
DÜĞÜN MAYIS 2013'TE
Düğün tarihinin 2013 yılının Mayıs ayında olmasının düşünüldüğü ancak net tarihin çiftin şahitliğini yapacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın programına göre belirleneceği öğrenildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder