31 Aralık 2012 Pazartesi

Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı Özel Programı 31 Aralık 2012


 
Kim Milyoner Olmak İster’de yılbaşı sürprizi












Kim Milyoner Olmak İster? yılbaşı özel programında yarışmacılar Zihinsel Engelliler Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ve Kızılay için yarışacaklar.
 enan Işık bu sefer yarışmacıları karşısına ikişer-ikişer alacak.

İşte yılbaşı özel bölümünde yarışacak isimler:

LEYLA KARALI – OYTUN NAMOĞLU
50 yaşındaki LEYLA KARALI Çorum’da yaşıyor. Ev hanımı olan Leyla Hanım yarışmadan 60.000 TL para ödülü kazanmıştı. 22 yaşındaki OYTUN NAMOĞLU ise İstanbul’da yaşıyor. Öğrenci olan Oytun ise 1.000 TL para ödülü ile yarışmadan ayrılmıştı. Oytun elendiği sorunun hala rüyalarına girdiğini, o günü unutamadığını anlatması stüdyoyu neşelendirdi.

GÖZDE UMAY DALKALI - YILMAZ GÜNGÖR
21 yaşındaki GÖZDE UMAY DALKALI, İstanbul’da yaşıyor. Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi öğrencisi Gözde, 1.000 TL para ödülü kazanmıştı.
31 yaşındaki YILMAZ GÜNGÖR İstanbul’da yaşıyor. Muhasebe ve Finans öğretmeni olan Yılmaz Bey, yarışmadan 15.000 TL kazanmıştı.
“Türkiye Büyük Millet Meclisi başka hangi adla anılır?” sorusuna verdiği yanlış cevap ile sosyal medyada çok konuşulan Gözde, oluşan kötü imajını silmek istediğini söyledi.

CEYLAN İNAN – HEVAL ATLI
18 yaşındaki CEYLAN İNAN, Fransa’da okuyor. 19 yaşındaki HEVAL ATLI ise Ankara’da yaşıyor. Her iki yarışmacı da 125.000 TL kazanmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder