5 Aralık 2012 Çarşamba

Öyle Bir Gecer Zamanki 11 Aralık 2012 Özeti

Öyle Bir Geçer Zamanki 93.Bölüm izle 11 Aralık Salı  Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin bir önceki bölümünde kalabalık bir katılımla Aydın'ın cenazesi gerçekleştirilmiş Ayça'nın törene katılması ortalığın karışmasına yol açmıştı. Ali'nin babası oğlunun kimler tarafından öldürüldüğünü Osman'dan öğrenmeye çalışmış, psikolojik olarak tehlikeli bir ruhsal bunalıma sürüklenmeye başlamıştı.
Betül, mahalledeki kahvenin tarandığını haberini öğrenmiş ve Mithat'ın mahalleden ayrılması için ona baskı yapmıştı. Diğer yandan Deniz ile Bahar'ın birbirine olan sempatisi giderek artmıştı. Soner, Bahar'a karşı temkinli davranmaya devam etmişti. Zehra'nın ateşi yükselmiş ve acilen hastaneye kaldırılmıştı. Arif, Aydın'ın ölümü üzerine kendisini alkole vermiş ve ocakta yemek varken uyuyakalmış; Aydın'ın babası ise çok önemli bir ipucuna rastlamıştı.
11 Aralık Salı akşamı Kanal D ekranlarına gelecek olan Öyle Bir Geçer Zaman ki 93. Bölümde Osman, Aydın'ı öldürenin kim olduğunu öğrenecek ve Mithat'ın peşine düşecektir. Mete ise kardeşinin şüpheli davranışları üzerine onu takip edecektir. Mete, Osman'ın Ayça için onların evine gittiğini zannedecek fakat gerçeği öğrendiğinde Osman'ı durdurmaya çalışacaktır. Cemile, büyük bir kavgaya tutuşacak olan iki kardeşi zorla ayıracaktır.
Bahar ve Deniz arasındaki yakınlaşma, Soner'in Bahar'a olan bakış açısını da değiştirmeye başlayacaktır. Deniz'in annesinin odasında bir geceliğine yatma isteği baba kız arasında yeni bir dönemin de başlangıcı olacaktır. Zehra'nın hastalığının ilerlemesi üzerine Ekrem yurt dışından diyaliz makinesi getirtecek ancak Zehra'nın tedavisiyle ilgili tavrı herkesi şok edecektir. İbo, Mesude'nin hamile olduğunu öğrenecektir ve düğünden vazgeçecektir. Mete ise Osman'ı engellemek için Mithat'ın evine gidecektir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder