13 Aralık 2012 Perşembe

Maya Takvimi Kehanetleri Gerçek Mi?


http://www.meleklermekani.com/imagehosting/mayalar_kim-339.jpg
 Dünya'nın sonu ile ilgili iddiaların kökeni, Maya takvimi, gezegenlerin sıralanması ve Niburu gezegeni gibi konularla ilgili sorulara yanıt veren NASA, Dünya'nın 2012'de yok olmayacağını belirtti.
JAPONYA PRENSESİ'NİN 21 ARALIK KEHANETİ
21 Aralık'ta dünyanın bir felaket yaşayacağına olan inanç, Japonya prensesinin açıklamaları ile doruk noktaya tırmanmıştı. Japonya Prensesi'nin iddiasına göre dünya liderleri bunu biliyor ancak gizliyor.
MAYA MEZARININDA YAZAN KEHANET
Maya takvimi üzerine kurulan kıyamet kehanetlerini körükleyen bir diğer unsur da bir mezar taşında yazanlar.
HER YER YOK OLACAK BİR ŞİRİNCE KALACAK
21 Aralık'ta dünyanın büyük bir felaket yaşayacağına inananlar güvenli olduğunu iddia ettikleri yerlere şimdiden rezervazyon yaptırıyorlar. O yerlerden biri de Türkiye'de
NASA, Dünya'nın sonu ile ilgili iddiaların Sümerler tarafından bulunduğu öne sürülen Nibiru adlı sözde bir gezegenin Aralık ayında Dünya ile çarpışacağı varsayımına dayandığını ifade etti.
Çarpışma için önce Mayıs 2003 tarihinin ileri sürüldüğünü belirten NASA, bu tarihte hiçbir şey olmayınca Aralık 2012 tarihinin belirlendiğini işaret etti.
10 YIL ÖNCEDEN GÖRÜRDÜK
Nibiru gezegeni ile ilgili hiçbir veri olmadığına dikkati çeken NASA, "Eğer bu gezegen gerçek olsaydı ve Dünya ile çarpışacağı bir rotada bulunsaydı, bunu en az 10 yıl öncesinden bilebilirdik. Aynı zamanda gerçekten 21 Aralık'ta Dünya'ya çarpacak olsaydı Nibiru'yu şimdiden gökyüzünde çıplak gözle görebilmemiz gerekirdi" dedi.
TAKVİM NİYE 21 ARALIKTA BİTİYOR
Maya takviminin 21 Aralık'ta sona ermediğine işaret eden NASA, "Tıpkı evlerimizdeki takvimlerin, 1 Ocak'ta yeniden başlaması gibi Maya takvimi de 21 Aralık'tan sonra yeni bir döneme başlıyor " ifadesini kullandı.
Uzay Dairesi, 23-25 Aralık arası tüm Dünya'nın karanlıkta kalacağı, gezegenlerin belirli bir hizada sıralanacağı, kutupların değişeceği, devasa bir göktaşının Dünya'ya çarpacağı, Dünya'nın manyetik alanın tersine döneceği ve gezegenin uzayda 30 bin ışık yılı gidip Samanyolu Galaksisi'nin merkezindeki kara deliğe düşeceği gibi diğer kıyamet senaryoları ile ilgili de hiçbir bilimsel kanıt bulunmadığını kaydetti.
EN YAKIN ASTEROİDİN 13 ŞUBAT 2013'TE!
NASA'nın Dünya'ya yaklaşan gökcisimlerini inceleyen bölümünden Don Yeomans, 21 Aralık'ta yeryüzüne çarpması beklenen hiçbir gökcisminin bulunmadığını, en yakın asteroidin ise 13 Şubat 2013'te Dünya'nın yakınından geçeceğini söyledi.
NASA'nın Marshall Uzay Uçuşları Merkezi'nden Mitzi Adams ise 2012 sonunda ve gelecekte Dünya'ya yönelik en büyük tehdidin, gökcisimleri değil, insanoğlunun ta kendisi olduğunu belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder