3 Aralık 2012 Pazartesi

Günlük Burç Yorumları 4 Aralık 2012

4 Aralık Salı burç yorumları!

 KOÇ Sizler duygusal olduğu kadar mantığıyla da on plana çıkan bir burçsunuz, kendinizi tanıma ve beklentilerinizin oluşması adına, karar verme niteliğinde önemli sınavlarla karşı karşıya kalabilir ve ne kadar sağ duyulu olursanız o kadar kazançlı çıkabilirsiniz. bu süreç sonrasında yaşadığınız ikilemlerden kurtulmanız söz konusu olabilir.
 BOĞA Arkadaşlık bağlarınız güçlü. Bu durum yasayacağınız bazı sorunlarda ulaşabileceğiniz insan sayısını arttırıyor görünüyor. Sadece bazı yakın insanların iletişiminize cevap vermiyor olması sizi olumsuz etkileyip, ciddi olarak gönül kırgınlığınıza neden oluyor. Önem verdiğiniz insanlarla aranızdaki iletişimin kopmaması için onlarla özel olarak konusmalısınız
 İKİZLER Duygularınızı daha belirgin ifadelerle belirtebilirsiniz. Karşı tarafta böyle bir bekleyiş olduğunu görmeniz gerekiyor. Daha net, anlaşılır tavırlar, iletişim sorununu ortadan kaldırabilir. İş ortamınızdaki birtakım çekişmeler sizi isteksizleştiriyor. Bu gönülsüzlüğün doğal olduğunu düşünüyorsunuz. Bugünlerde işlere odaklanmada güçlükler yaşayabilirsiniz.
YENGEÇ Özel hayatınızla ilgili olarak kafanızda yarattığınız süreci biraz büyütüyor olabilir ve gerçeklerle yüzleşmekten kaçıyor olabilirsiniz. bu konudan daha fazla karmaşa yaşamamalı net adımlar atmalısınız. iş hayatınızda neden geciktirdiğinizi bilmediğiniz bir konuyu geciktiriyor olmak oldukça trajik görünüyor.
ASLAN Duygusal acıdan kendinizi tatmin olmuş hissetmemeniz, manevi acıdan farklı bazı arayışlar ıcıne girmenize sebep olabiliyor ve bu durum kişisel acıdan kendinizi sorgulamaya kadar gidebilir.. İçsel acıdan kendinizi tanımlamaya yonelik adımlar atabilirsiniz.
 BAŞAK Özel hayatınızda önemli bir kırılma noktası yaşayabilirsiniz. Duygusal acıdan geçmişinizde varolan sorunları gözden geçirirken hangi karar ve tutumların sizi olumsuz etkilediğini net olarak görebileceksiniz. Bu durum karar verme mekanizmanızda ki problemleri çözmenizi sağlayacak TERAZİ Zihninizi çok iyi kullanmanıza rağmen bazı huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Karamsar düşüncelerden uzak durun. Son zamanlarda duygusal anlamadaki karmaşalar kafa karışıklığına ve kendinize güvenin eksikliğine neden olmuş gibi. Bu sürecin ortadan kalması için kendinizi çok yormamalısınız süreç zamanla düzelecektir.
AKREP Üstün sabır yeteneğinizi bugünlerde bol bol kullanmanız gerekecek. Özellikle özel hayatınızda ki insanın davranışları karşısında sinirleriniz alt üst olabilir ve ne yapacağınızı kavramakta güçlük çekebilirsiniz. İş konusunda varolacak bir aksilik sonrası bir düzeni yeniden ele almak zorunda kalacaksınız.
 YAY Aşka bakışınızı biraz farklılaşabilir, kendinizi baskılamaktan kurtulabilirsiniz. Özel hayatınızda gelişecek olumlu gelişmelerle ilgili önemli sorun karşılıklı kolay yargılamalar, tehlike arz ediyor. karşınızdaki insanlar Sorunları sizinle açık, açık paylaştığı için ciddi bir sorun yaşamıyorsunuz, OĞLAK Özel hayatınızla ilgili olarak gelişen olaylar sizi oldukça yormuş olabilir. Biraz dinlenmeli ve keyif alacağınız işlerle uğraşıp günlük hayatın stresinden uzaklaşmalısınız. Yapacağınız projelere odaklanıp yeteri kadar uğraşırsanız istediğiniz sonuca çok kısa zamanda ulaşabilirsiniz.
 KOVA Duygusal olarak yalnızlığı tercih edeceğiniz ve sorunlarınızı kendinize saklayacağınız bir gündesiniz. Ufak tefek sorunlar ve tatsızlıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. daha çok sizden kaynaklanacak bazı sorunlar olacaktır ve iç dünyanızda çeşitli endişeler duyabilirsiniz
 BALIK Duygularınız konusunda daha rahat ve esnek davranabileceğiniz bir gün. Yaşadığınız olaylar karşısında ki sabırlı tavrınız etrafınızdaki insanların size karşı düşüncesiniz değiştirebilir. Duygusal acıdan güzel haberler sizi bekliyor. Sosyal çevrenizin beklentileri karşısında daha esnek olmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder