13 Aralık 2012 Perşembe

Evlilik Falı Nedir ve Nasıl Bakılır?

http://www.muneccim.gen.tr/wp-content/uploads/2012/11/yengec-evlilik.jpg
Evlilik Falı Nedir ve Nasıl Bakılır?
Evlilik falı diğer fal yöntemlerine göre çok farklı bir sistem ile olan ve her insanın yapması mümkün olmayan bir fal yöntemidir. Evlilik falı birden fazla yöntem ile yapılabilmektedir. Bunların bazıları medyumlar aracılığı ile yapılırken bazıları ise kişinin kendi tarafından yapabildiği fal yöntemleri olarak ayrılmaktır. Medyumlar aracılığı ile yapılan fal yöntemlerinde genellikle su falı ve ya yöntemi ile bakılmaktadır. Fakat üst derece medyumların yaptığı evlilik falları kendilerine özgü bir yöntem ile yapılıp %100 gerçekleşecek olaylar söylenmektedir. Evlilik falı diğer fallardan ayrı olarak kesin bir sonuca yönlendirir.
Evlilik Falı nasıl bakılır
Kendi başına bakabildiğiniz evlilik falı ile de kesin bir sonuca rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Peki kendi başımıza yaptığımız evlilik falı nasıl yapılır? Diye sorarsanız; öncelikle bu falı yapmak için yoğun bir hazırlık yapılmalıdır. Bu falı isterseniz kendiniz isterseniz başkası aracılığı ile yapabilirsiniz. Eğer ki falı kendiniz yapacak olursanız yapmanız gereken iş öncelikle evinizi toparlayıp temiz bir ortam yapmaktır. Ardından bir banyo yapıp temizlenmeniz gerekir. Daha sonra evlilik falı yapmak için niyetinizi belirlemelisiniz. Örneğin niyetiniz evleneceğiniz bir kişi var ise evliliğiniz nasıl gideceğini ve bu evliliğin hayırlı mı? Hayırlı değil mi? Onu öğrenmek istiyorsanız niyetinizde bunu belirtmelisiniz. Daha sonra niyet edip bazı dualar okunması gerekir. Bu dualar özel dualar olup sizi başka bir boyut içersinde iken bir sonuca ulaşmanızı sağlayacak dualardır. Bu sonuçları öğreneceğiniz boyut ise uyurken girmiş olduğumuz rüya boyutudur.

Evlilik falı için gerekli duaları bazı kitaplar ve ya lar aracılığı ile öğrenebilirsiniz. Akşamüstü dualar okunur ve okunduktan sonra fala bakan kişi yatağına geçer ve tekrardan niyet ederek gerçeği görmek üzere uyur. Daha sonra dualar doğru okunmuş ve gerekli şartlarda doğru olarak yerine getirilmiş ise evliliğin size hayırlı olup olmadığı hakkında bilgi alacağınız gibi geleceğiniz hakkında da bazı görüntüler göreceksiniz. Bu görüntüler sizin için kesinlikle doğru bilgilerdir. Genel de rüyaların tersi çıkar derler fakat bu şartlar yerine getirildi mi bu rüyalar doğru olur ve o konu hakkında istediğiniz bilgileri öğrenebilirsiniz. Evlilik falında sadece bu konular hakkında bilgi almakla da yetinmenize gerek yoktur. Aynı zamanda evleneceğiniz insanı bilmiyor ve ya ne zaman bir çocuk sahibi olacağınızı da merak ediyorsanız evlilik falı ile bu sorularınızın cevabını kesin olarak öğrenebilirsiniz.

Bunların yanı sıra sadece sizi ilgilendiren konulardan ayrı olarak kocanızın sizi aldatıp aldatmadığından çocuklarınız ileride nerelere geleceğine kadar her şeyi evlilik falı sayesinde öğrenebilirsiniz. Evlilik falını çok sık şekilde yapmayınız. Çünkü farklı bir boyutta sürekli olarak bir araştırma yapıp geleceği görürken bu işlem sık sık yapılacağından bazı varlıkların sizin peşinize takılmasına sebep olabilirsiniz. Bu yüzdende başkası aracılığı ile yaparsanız sizin için daha iyi olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder