19 Aralık 2012 Çarşamba

Evim Şahane 20 Aralık 2012 Perşembe


Evim Şahane (20 Aralık 2012 Perşembe / Kanal D), 20 Aralık 2012′de yayınlanan Evim Şahane Programını izlemek ister misiniz ? Tercihiniz Evim Şahane canlı izlemek mi ? Evim Şahane HD izlemek mi ? Yoksa Evim Şahane Programının eski bölümleri ile birlikte son bölümünü nasıl olursa olsun seyretmek mi istiyorsunuz ? Eğer öyleyse sitemiz sizin için en doğru adres. Program Tanıtımı ;
Evim Şahane yapımıcısı Selim Yuhay, Türkiye’nin en yetenekli usta ekibi ve Evim Şahane TIR’ı, hayallerini gerçekleştirmek isteyenlerin herkesin kapılarını çalıyor. Öncelikle işe evinin dekorasyonundan memnun olmayan ev sahibini yakından tanıyarak başlayan Mimar Selim Yuhay, ev sahibinin hayallerini, zevk ve tercihlerini öğrendikten sonra yeni tasarım için bir yol haritası, bütçe ve alışveriş listesi çıkarıp, ardından da büyük değişime başlıyor..
Evim Şahane hafta içi her gün canlı olarak Kanal D ekranlarında sizlerle ve Evim Şahane 20 Aralık 2012 tarihinde yayınlanan bölüm ile ilgili videosunu canlı olarak veya program bitiminden bir süre sonra tekrarını aşağıdaki linklerden izleyebilirsiniz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder