17 Aralık 2012 Pazartesi

Esra Erol’da Evlen Benimle izle (18 Aralık 2012 Salı / Atv)

Esra Erol’da Evlen Benimle izle (18 Aralık 2012 Salı / Atv), Esra Erol Evlen Benimle programını bilirsiniz. Çok düzeyli ve güvenilir bir programdır. Evlenmek isteyen herkes hemen hemen bu programda desek yanlış söylemiş olmayız..

18 Aralık 2012′de yayınlanan Esra Erol’da Evlen Benimle Programını izlemek ister misiniz ? Tercihiniz Esra Erol’da Evlen Benimle canlı izlemek mi ? Esra Erol’da Evlen Benimle HD izlemek mi ? Yoksa Esra Erol’da Evlen Benimle Programının eski bölümleri ile birlikte son bölümünü nasıl olursa olsun seyretmek mi istiyorsunuz ? Eğer öyleyse sitemiz sizin için en doğru adres..
Program Tanıtımı ;
Yapımcılığını Stil Medya Ahmet Bayram’ın, genel koordinatörlüğünü ise Doğa Sülenin üstlendiği Esra Erol da Evlen Benimle hafta içi her gün saat 16.00′da ekrana geliyor.
Evlenmek isteyen genç yaşlı adayları ekran başındaki taliplileri ile bir araya getiren Esra Erol, hafta içi her gün saat 16.00′da ATV ekranlarında sizlerle..

İşte Programın En Son Adayalar Listesi : Hakan Bey, Adnan Bey, Aygül Hanım, Elçin Hanım, Fikret Bey, Gözde Hanım, Halime Hanım, Kemal Bey, Kifayet Hanım, Natella Hanım, Sedef Hanım, Sultan Hanım, Yıldırım Bey.


Esra Erol’da Evlen Benimle hafta içi her gün canlı olarak Atv ekranlarında sizlerle ve Esra Erol’da Evlen Benimle 18 Aralık 2012 tarihinde yayınlanan bölüm ile ilgili videosunu canlı olarak veya program bitiminden bir süre sonra tekrarını aşağıdaki linklerden izleyebilirsiniz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder