5 Aralık 2012 Çarşamba

Bohem Stilinizle Tüm Bakışlar Üstünüzde Olsun!


Bu sezon öne çıkan renkler arasında yer alan bordo ince kadifelerle çok şık duruyor. Bohem stilinin en önemli özelliklerinden olan ekstra bol paçalar, ispanyol kollar ve saç bantları sizi daha çekici ve özgür kılacak.

Çok fazla bol paçadan hoşlanmıyorsanız daha dar olan geniş paçaları tercih edebilirsiniz. Asimetrik kesimli ve geometrik desenli detaylardan oluşan parçalarla kombinasyonunuzu oluşturabilirsiniz.

Bohem stilde genellikle göbeği açık bluzlar ve kazaklar, yüksek bel pantolonlarla tamamlanır. Eğer bu tarz kombinasyonları giymeyi seviyorsanız ayakkabı olarak tahta topuk botları tercih etmelisiniz.

Basen bölgesinden itibaren bollaşan pantolonlar şu sıralar çok moda. Zara’da farklı model ve renklerde bu pantolonlardan bulabilirsiniz. Basen probleminiz varsa koyu renkli olanları tercih etmelisiniz. Siyah yerine lacivert tonlarını tercih edebilirsiniz.

Tığ işi kazaklar artık çok moda. Tesbih kolyelerle birlikte kullanabilirsiniz.
Haber ile ilgili metin girin!.

Cep detaylı pantolonlar bohem stilinde dikkat çeken detaylar arasında yer alıyor. Düz bir vücut yapınız varsa dar kesimli olanları rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Şapkalar bohem stilini yansıtan aksesuarlardan sadece biri… Özellikle tüylerle detaylandırılan şapkalara bayılacaksınız. Bershka ve Topshop’da bulabilirsiniz.

Manto ve motorcu ceketler yerine nubuk ceketleri ya da pelerinleri tercih etmeniz bohem yönünüzü daha da pekiştirecek.

Soğuk kış günlerinde yaz çiçeklerinin sıcak ve canlı havasını üzerinizde hissetmeye ne dersiniz? Bol paça pantolonunuzu çiçek desenli kazaklarla kombinleyebilirsiniz ya da pantolon tercihinizi çiçekli olanlardan yana kullanabilirsiniz.

Haber ile ilgili metin girin!.

Uzun etekler, postallar ve birkaç kat dolanmış şallar havalı görünmenizi sağlayacak.

Turuncu ve kahve tonlarında püsküllerle detaylandırılan kombinasyonlar, bohem stilini çok iyi anlatıyor. Tahta topuk ve dolgu topuk botlarla kombinasyonunuzu zenginleştirebilirsiniz.

Uyumsuzluk; rahat ve yarını düşünmeden yaşamayı seven bohem stilinin en sevdiği tarzların arasında yer alıyor. Farklı doku ve renklerin birlikteliğine bayılacaksınız.

Etnik desenler, şal desenler ve geometrik şekillerle tasarlanan parçalar, sizi daha enerjik ve neşeli kılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder