18 Aralık 2012 Salı

19 Aralık 2012 Malatya,Van,Sivas,Bingöl,Elazığ,Tunceli İllerinde Okullar Tatil


Kış etkisini tüm illerde göstermeye başladı. Soğuk hava ve kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Öğrenciler kar tatili haberini bekliyor. Bu sayfada sürekli olarak kar tatili haberleri sizlerle paylaşılacaktır. Balkanlar üzerinden soğuk ve yağışlı hava kütlesinin ardından türkiyede 19 aralık yarın okullar tatil olacakmı ?

işte 19 aralık 2012 tarihinde hangi ilde şehirde ilçelerde okullar tatil bakalım. İlk olarak yarın vanda okullar tatil olacak.


BİNGÖL'DE OKULLAR 3 GÜN TATİL EDİLDİ (18-19-20 Aralık) 
Bingöl'de devam eden kar yağışı nedeniyle okullarda eğitime 3 gün ara verildi.

SAAT: 19.00 - Elazığ'daki 7 İlçede Okullar Yarın da Tatil

Elazığ Valiliği, dün öğle saatlerinden itibaren başlayan ve bugün de tipi şeklinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle, Arıcak, Alacakkaya, Baskil, Karakoçan, Kovancılar, Maden ve Palu olmak üzere 7 ilçede okulların yarın da tatil olacağını.

SAAT: 19.30 Tunceli ve ilçelerinde Okullar Tatil

TUNCELİ - Tunceli'de kar yağışı nedeniyle, il merkezi ile Mazgirt ve Pertek ilçelerinde yarın, Nazımiye ilçesinde de hafta sonuna kadar eğitime ara verildi..

SAAT: 19.28 Sivas - Hafik ilçesinde Okullar Tatil

Sivas'ın Hafik ilçesinde taşımalı eğitim gören öğrenciler için okullar tatil edildi. Hafik Kaymakamlığı, ilçede taşımalı eğitim veren ilk ve orta dereceli okullarda yarın eğitime ara verildiğini bildirdi. Hafik'te, 21 köyden ilçe merkezine gelen 117 öğrenci, taşımalı eğitim görüyor.

SAAT: 19.58 Malatya Arguvan İlçesinde Okullar Tatil

Malatya'nın Arguvan ilçesinde, etkili kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar 19 Aralık Çarşamba günü için tatil edildi.- MALATYA.

SAAT: 20.48 Sivas - Gürün ilçesinde Okullar Tatil

Gürün ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

SAAT: 22.48 Malatya - Arguvan ilçesinde Okullar Tatil

Malatya'nın Arguvan ilçesinde, kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar 19 Aralık Çarşamba günü için tatil edildi.

SAAT: 22.53 Malatya - Pütürge ilçesinde Okullar Tatil

Pütürge ilçesinde yoğun kar ve tipi nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder