17 Aralık 2012 Pazartesi

18 Aralık 2012 Salı Burç Yorumları

18 aralık 2012 akrep burcu yorumu,18 aralık 2012 aslan burcu yorumu,18 aralık 2012 balık burcu yorumu,18 aralık 2012 başak burcu yorumu,18 aralık 2012 boğa burcu yorumu,18 aralık 2012 ikizler burcu yorumu,18 aralık 2012 koç burcu yorumu,18 aralık 2012 kova burcu yorumu,18 aralık 2012 oğlak burcu yorumu,18 aralık 2012 terazi burcu yorumu,18 aralık 2012 yay burcu yorumu,18 aralık 2012 yengeç burcu yorumu,2012 aralık ayı burç yorumları,günlük burç yorumları,2012 aralık günlük burç yorumları,18 aralık burç yorumları,18 aralık 2012 salı burç yorumları

http://www.fantastikresimler.net/wp-content/uploads/2011/12/terazi-burcu-2012-wallpaper-libra.jpg


18 Aralık 2012 Koç Burcu Yorumu
Aşk hayatınız oldukça mutlu görünüyor. Bu konuda iddialı ve idealist davranacaksınız. Aşka ve çevrenize yoğun duygular içindesiniz. Etrafınıza farklı gözlerle bakarken, manevi duygularınızda bir artış olacak. Hedefleriniz konusunda belirleyici olmaya devam ederken, içinde bulunduğunuz çevreye karşı ikna edici tavırlar sergilemeye özen gösterin.


18 Aralık 2012 Boğa Burcu Yorumu
Geçmişte kalan hatalarınızın tekrar sizi rahatsız etmesini engellemek elinizde. Yardıma ihtiyaç duyduğunuz anlarda, çekinmeden gerekli yerlerden yardım isteyebilirsiniz. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Yaşam sizi istediğiniz platforma getirecektir.


18 Aralık 2012 İkizler Burcu Yorumu
Aşk hayatınızda hassasiyetin hakim olduğu bir gün içindesiniz. Gireceğiniz ortamlarda romantik bir buluşma sürprizlerine hazır olun. Bazı dostlarınızın iyi niyetle yaklaşımları karşısında sizde gereken karşılığı vereceksiniz. Vitamin ve mineral dengenizi korumalı, uyku düzeninize dikkat etmelisiniz. Maneviyat duygusu içinde hareket etmek sizi oldukça rahatlatacaktır.


18 Aralık 2012 Yengeç Burcu Yorumu
Düşündüğünüz konuları gerçekleştirme çabası içinde eski alışkanlıklarınızı gözden geçirecek, gelişen şartlara göre rotanızı ayarlayacak ve yeni bir şeyler yaratma konusunda gayretli olacaksınız. Meslek ve kariyerinizle ilgili idealleriniz ve istekleriniz ön plana çıkarıyor. Hedefleriniz sizi yönlendirmeye başlıyor. Ayaklarınızı ve bileklerinizi korumalı ve bacaklarınızı hareket ettirmelisiniz.


18 Aralık 2012 Aslan Burcu Yorumu
Birlikte çalıştığınız kişilerle büyük projeler üretecek, yaşama daha olgun ve farklı bakmaya başlayacaksınız. Hissi yetenekleriniz sizi çok daha yukarılara taşıyacak. Hayatın doğal yapılanması içinde her şeyi çok kolay çözerek, taşları yerine oturtacaksınız. Çevrenizde sizin bilgeliğinizden faydalanacak çok kişiye önderlik yapacaksınız.


18 Aralık 2012 Başak Burcu Yorumu
Fiziksel anlamda oldukça çekici ve aktif bir tavır içindesiniz. Uzun süredir gizlediğiniz planlarınız uygulama aşamasına gelirken, değişimlerde gönüllü davranacak ve cesur tavırlarınızla dikkat çekmeyi başaracaksınız. Ortaklıklar, aşk ve iş ilişkilerinizdeki isteklerinizi kabul ettirme konusunda oldukça kararlı bir tutum izleyeceksiniz.


18 Aralık 2012 Terazi Burcu Yorumu
Mesleki yaşamınızda birlikte olduğunuz kişileri, ısrarcılığınızla şekillendirmeye çalışmayın. Aşırı görev düşkünlüğü içerisinde, üstünüze vazife olmayan konularda da çaba sarf ederek, yoğun günler geçirebilirsiniz. Ama tüm bunlar yaşam enerjinizin giderek azalması ve yorgunluk demektir. Yetersiz gördüğünüz konuları tekrar ele alırken, disiplinli olmak zorundasınız.


18 Aralık 2012 Akrep Burcu Yorumu
Eşiniz, maddi konularda her zamankinden daha fazla destek verecek. Çevrenizdeki kişileri korumak içgüdüsüyle hareke ettiğiniz müddetçe maddi kaygılardan uzak yaşamanız mümkün. Çünkü karşılı paslaşmaların size vereceği önemli fırsatlardan yararlanabileceksiniz. Ortak ilişkilerinizi kendi inisiyatifiniz doğrultusunda düzenleyebileceksiniz.


18 Aralık 2012 Yay Burcu Yorumu
Çevrenizde entelektüel aktivitelere katılırken, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. Gün içinde, duygusal yönleriniz ortaya çıkacak. Her zamanki çekiciliğinizi belirgin bir şekilde ilişkilerinize yansıtacaksınız. Yönetici ruhu taşıyan insanlar size daha fazla güven verecek. Onlarla bir çok iş fırsatı yakalayacaksınız.


18 Aralık 2012 Oğlak Burcu Yorumu
Fiziksel anlamda oldukça çekici ve aktif bir tavır içindesiniz. Ortaklıklar, aşk ve iş ilişkilerinizdeki isteklerinizi kabul ettirme konusunda oldukça kararlı bir tutum izleyeceksiniz. Uyumlu düşüncelerinizle ortaklıklar konusunda ılımlı bir hava estirecek, her türlü fedakarlığa hazır olacaksınız. Cildinize özen göstermeli, yağlı yemeklerden uzak kalmalısınız.


18 Aralık 2012 Kova Burcu Yorumu
Kendinizi enerjik hissettiğiniz anlarda takıntılarınızı göz ardı etmeye çalışın ve sizi dinlendirici ortamlara doğru uzaklaşın. Öfkelerinize hakim olduğunuz sürece, sağlığınız bir sorun yaratmayacak. Bu dönem askıya alacağınız çalışmalar canınızı sıkmamalı, kaçırdığınız fırsatları düşünerek işlerinizi yeniden planlarken, başka işler için zaman kazanmalısınız.


18 Aralık 2012 Balık Burcu Yorumu
Eski bir aşkın gündeme gelmesi de söz konusu. Yine bu dönem çevrenizle olan paylaşımcı grup çalışmalarından çok kendi inisiyatifinize dönük işleri tercih ederken, kendinize ve kişiliğinize değer vereceksiniz. Sadece kendinize güveniyor, size katkıda bulunmak isteyenleri kibarca geri çeviriyorsunuz. İskelet sistemini zorlayacak hareketlerden kaçınmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder