3 Ocak 2013 Perşembe

Takı Tasarımı 2013

  

2013 takı modelleri farklı tasarımlar ile kadınların gönlünü fethedecek. Kadınların her daim kullandıkları ve vazgeçilmezleri arasında bulunan takılar bu yıl oldukça farklı modellerden oluşurken takılarda birçok yenilik oluşturmuş.Bu senenin yine kücük boncuk ve taşlar yer alıyo. Bayanların Sıklığınıza sıklık katan tasarımları sizler için yazımızın devamına ekledik

Mon Reve'nin doğal taşlı takıları süper!

2013 takı tasarımı alıcılarını beklemek üzere satışa sunuldu bile. İhtişamlı tasarımların yanı sıra ip ve boncuk modeller en göze çarpan tasarımlar olarak vitrinlerdeki yerlerini aldılar. Kadınların severek takacağı 2013 takı modelleri bu yıl bilekleriniz için renkli iplerle örülmüş bileklikler tasarlamış. Özellikle genç kızların ve kendini genç hisseden bayanların severek takacağı ip bileklikler birden fazla takılarak gösterişli bilekler yaratacak. 

 İmitasyon takılar ile birleştirilen renkli ipler ortaya farklı bir tasarım çıkarmış. Bileklikler de göze çarpan başka bir detay ise kenarlardan sarkan minik figürler. Minik hayvan figürleri, kalpler ve daha birçok figür bileklere eğlenceli bir hava verecek. 2013 takı tasarımı başta mavi olmak üzere pembe ve yeşil taşlarla süslenmiş. Sallantılı küpeler altında da gümüşte de renkli taşlarla süslenerek salkımlar halinde kulağınızı süsleyecek. 
2013 Takı modelleri bir birinden farklı kolyeler tasarlayarak kadınlarda hayranlık uyandıracak. İhtişamlı ve geniş kolyeler kadınların boyunlarına büyük zenginlik katacak. Sizde bu kolyeleri boynunuzda taşımak istiyorsanız göğüs dekoltesi olan bir kıyafet yada tamamen kapalı balıkçı yaka bir kazak üstüne takarak şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.  Osmanlı motiflerinin çok gözde olacağı bu yıl kolyeleri de Osmanlı motifleri süsleyecek. Renkli boncuklarla işlenen takı modelleri de bu yıl bujiteri mağazaları süsleyecek.

 Her rengin kullanıldığı minik boncuklar bir araya getirilerek bir birinden güzel kolyelere,  bilekliklere, yüzüklere ve küpelere dönüşmüş. Arkadaşınızın ya da sevdiklerinizin özel günleri için boncuklu bir takı hediye ederek onları çok mutlu edebilirsiniz. 2013 takı tasarımı altın takılarda da renkli taşlar kullanılarak farklı tasarımlara imza atmış.

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder