3 Ocak 2013 Perşembe

Düğün Davetiye Modelleri 2013


Organize ettiğiniz düğününüze sevdiklerinizi çağırmak için kullanacağınız davetiye sizin enerjinizi yansıtmalıdır. Davetiye ailenizin ve sizin adınıza düzenlendiği için seçimi yaparken özen göstermenizi öneriyoruz.İlginc ama bir o kadarömür boyu hatırlanacak davetiye olmalıdır. Sizler için ilginc tasarımları yazımızın devamında bulabilirsiniz
  2013 düğün davetiye modelleri kendi arasında gruplara ayrılmaktadır. Davetiye firmaları her zevke hitap edebilecek davetiye modelleri tasarlamaktadırlar. Koza, Sedef, Karadeniz Ofset, Hayal Parkı Matbaacılık, Mim Ofset gibi davetiye firmaları her yıl hazırladıkları yeni modellerle oldukça iddialı ürünler sunmaktadırlar 2013 düğün davetiye modellerinde sade ama şık tasarımlar ön plana çıkıyor. Düğün rengi olan beyaz davetiyelerde de kirli beyaz tonunuda en çok karşımıza çıkan renktir. Sedef ve altın tonları da davetiyelerde çokça kullanılıyor. Simli ve süslü modeller oldukça tercih ediliyor. Bunun yanı sıra eğlenceli ve espirili modellerde genç çiftlerin ilgisini çekiyor. Film şeridi ya da ilaç kutusu şeklinde tasarlanmış davetiyeler de bu yıl tasarlanmış ürünler arasındadır. 2013 düğün davetiye modelleri arasında Saba Genç tarafından hazırlanan MEYOU davetiye modelleri de oldukça ilgi çekiyor. Eğlenceli ve espirili bu davetiyeler bu yılda yeni tasarımlarla moda olmaya devam edecek. MEYOU tasarım size davetiye konusunda pek çok seçenek sunmasının yanı sıra eğer isterseniz size özel yeni ve özgün tasarımlar da yapmaktadır. Bella Color firmasının BC Koleksiyonundaki düğün davetiyelerini de görmenizi öneriyoruz. Kristal davetiye firmasının gelinlik ve damatlıktan yola çıkarak hazırladığı ilginç davetiyeler de oldukça göz dolduruyor.

 Davetiyenizi isterseniz ferman şeklinde hazırlatabilir ve nostalji rüzgarına kapılabilirsiniz. 2013 düğün davetiye modellerinde canlı renkler, tüylü tasarımlar ve taşlı modeller de oldukça sık kullanılıyor. Bu kadar seçenek arasında karar vermek zor olsa da organizasyonunuza ve zevkinize en uygun davetiyeyi keyifle seçeceğinize eminiz.











































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder