20 Ocak 2013 Pazar

Beni Affet Gelecek Haftanın Tüyoları Yorumları 21-22-23-24-25 Ocak 2013



Tüyo zamanı:)

Feride’nin şirkete dönmesiyle, bir anda heyecanlanan Cüneyt, Osman’ın hain planıyla yıkılır. Osman Feride’yi, Tunç’u şirketten atmak için elinden geleni ardına koymazken Feride’yle Cüneyt’in yolları, Şehir dışında bir toplantı için kesişir.

 

 

 

İkili, bir şekilde bu toplantı için yola çıkarlar. Cüneyt’te, Feride’de bu toplantı için heyecanlıyken, başlarına ummadıkları, “baş başa” kalmalarını gerektirecek bir durum yaşarlar. İkili yollarını kaybederler ve bir anda birbirlerini bir dağ evinde bulurlar.

 

 

 

“Sabah uyandığında sevdiği kadını iki adım ötesinde” gören Cüneyt’in kalp atışları, Feride’nin o nazlı tavırları, baş başa geçirdikleri bir gece ve “komik” sahneler, ve “aşk” olan anlar. Bu hafta , Feride Cüneyt cephesinde yer alacak arkadaşlar.

 

 

 

Öte yandan Feride’yle baş başa zaman geçirdiğini öğrenen Tunç’un bu durumdan rahatsız olması, işleri çığırından çıkaracak bir süreci de başlatır. Tunç artık “kendini” çok geri çektiğinin farkındadır ve ikiliyi birbirlerinden uzaklaştırmak için bir şeyler planlamaya başlar.

 

 

 

Ve Gül, geldiği günden beri Eylül’ün “o evdeki” arkadaşı, “sırdaşı” ve tehlikesi. Son bölümde Kadir’in telefonunun gelmesi Gül’ü panikletmişti ya, artık sıra Eylül’de. Kadir, Eylül ve Gül’ün satıcısı, onları pazarlayan adam, yani tehlikenin ta kendisi.

 

 

 

Kadir’in Eylül’ün karşısına çıkması, bütün gerçeklerin “ortaya dökülmesi” demektir. Kadir “susmak” için para isteyecek ama Eylül o parayı bir türlü bulamayacak arkadaşlar. Ve Eylül’ü bekleyen acı son, “eski işine geri dönmesini gerektirecek” bir durumdur. Kadir Eylül’ü , borcunu ödetmek için satmaya karar verir.

 

 

 

Eylül’ün korktuğu şey ve geçmişi, yavaş yavaş suyun üstüne çıkmaya başlarken, aslında her şeyi değiştirecek de bir maceraya doğru yola çıkılır. Eylül’ün eskortluk günlerine dönüyor olması bakalım ilişkileri nasıl değiştirecek?

 

 

 

Şahin’in bir anda ortaya çıkması, herkesi allak bullak eden cuma finalinden sonra Sevgi’nin söylediği yalan sonrasınsa işler iyice karışı. Sevgi, bunu saklamayı tercih ediyor çünkü çocuklarına söylediği yalanın ortaya çıkmasından korkuyor.

 

 

 

Bunu saklamak için sevgi şehir dışına çeker gider. Bir anda Sevgi’nin ortadan kaybolması, kafalardaki soru işaretleri, Umut’u kuşkulandırmaya başlar.

 

 

 

Umut, bir yandan annesiyle uğraşırken bir yandan da Kemal’le Bahar’ın arasındaki ilişkiyi kurcalamaya başlar. Adım adım bu hikayenin peşinde giden Umut, ikilinin bir araya geldiğini, her şeyi bu hafta öğrenir. Berat’ın pislikleri de tabi bunların ortaya çıkmasında etkilidir.

 

 

 

Berat Bahar’dan boşanmak için Kemal’den para aldığını Umut’a söylemesi, Kemal ve Bahar birlikteliğinin olduğunu Umut’un anlamasına sebep olur. Artık Umut, ipini koparmıştır, kendisine yalan söyleyen kardeşini, Kemal’i “hedefine” alır.

 

 

 

Bir süredir Şahin meselesiyle birbirlerinden uzak kalan Bahar ve Kemal bu hafta bir araya gelecekler ama onları bekleyen “süreç” ikilinin canını sıkacak, üzecek bir süreçtir. Kemal’le Bahar’ı yakalamak için peşlerine düşen Umut, ikiliye aşklarını zehir edecek bir sürecin adımlarını tek tek atar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder