15 Ocak 2013 Salı

17 Ocak 2013 Günlük Burç Yorumları

17 Ocak 2013 Koç Burcu Yorumu Bugün katılacağınız davetlerde, fevri düşünceleriniz başlangıçta ilgi çekebilir fakat daha sonra size performans kaybettirebilir. Değişim konusunda dikkatli olmalısınız. Duygusal dürtüleriniz, coşkularınız doğrultusunda isteklerinizin dayanılmaz cazibesiyle mücadele ediyor. Hisleriniz mükemmel.



 17 Ocak 2013 Boğa Burcu Yorumu İş yaşantınızda, enerjinizi doğru kullanabileceğiniz bir günü yaşıyor, çevrenizi duygusal bir şekilde algılıyorsunuz. Temkinli hareket etmek zorundasınız. Rakipleriniz tarafından ilgiyle izleniyorsunuz. Her an hata yapmanızı bekliyorlar. Bedensel yorgunluğunuz var. Vitamin takviyesine ihtiyacınız var. Geceleri erken yatmalısınız.

 17 Ocak 2013 İkizler Burcu Yorumu Karşılıklı iletişim bozukluğu yaşıyorsunuz. Her ikinizde aynı şeyi söylüyor ve birbirinizi dinlemiyorsunuz. İşinizle ilgili sorular kafanızı kurcalıyor. Her an iş sorunlarıyla boğuşmak sizi yoruyor. Fakat sonuç istediğiniz gibi olunca, keyfiniz hemen yerine geliyor. Mevsimlerin değişmesi, yemek alışkanlığınızı bozuyor. Canınız çok şey istiyor.

 17 Ocak 2013 Yengeç Burcu Yorumu Bugün olaylara daha derin bakmayı isteyeceksiniz. Kafanızdan eski pürüzleri atmalısınız. İş yaşantınızda bugün sinirlenseniz de, dengelerinizi korumaya çalışmalısınız Yöneticiniz Ay; sizi yaratıcı yönünüzü ortaya çıkarırken, çevrenize karşı da alıngan ve huzursuz yapıyor. Geçici bir durum için fazla üzülmemeye çalışın.

 17 Ocak 2013 Aslan Burcu Yorumu Çalışma hayatınızda sizden yüksek performans bekleniyor. Sizi zorlayacak hareketlerden vazgeçmelisiniz. Son günlerde gereksiz bir şekilde vücudunuza yükleniyorsunuz. Bazı işleri çevrenizle paylaşabilirsiniz. Sağlığınızı hafife almamalısınız. Yapılacak çok işiniz var. Kendinize bakmalısınız.

 17 Ocak 2013 Başak Burcu Yorumu Boğada ilerleyen Jüpiter gezegeninden olumlu etkiler alıyorsunuz. Partneriniz duygularınızı paylaştığı zamanlar yaşama gücünüz artıyor. Kalbi boş olanlar için, ufukta güzel günler görülüyor Şanslı dönemlerinizden birini yaşıyorsunuz. Duygularınızda aşırılığa kaçmadığınız müddetçe,her şey yolunda gibi görünüyor.

 17 Ocak 2013 Terazi Burcu Yorumu Sevdiğiniz kişiye ne yapsanız söz geçiremiyorsunuz. O, her konuda kendini haklı görmeye alışmış ve sizi anlamak istemiyor. Bugün tüm günlük sorunlar üst üste gelerek, sizin koşullarınızı zorlayabilirler. Hiçbir şeyi kafanıza takmamalısınız. Duygu karmaşası yaşadığınız bu günlerde, her şeyi iyi analiz etmek zorundasınız.

 17 Ocak 2013 Akrep Burcu Yorumu İş yaşamınızda fazla tedirgin davranıyorsunuz. İş disiplininizin mükemmel olması sizi başarıya daha kısa sürede götürüyor. Yinede işinizi şansa bırakmamak iyi bir davranış. Önlemci yapınız aksiliklerin oluşmasını önlüyor. Artık evde oturup dostlarınızı ağırlamayı düşünmelisiniz. Sizden haber bekleyen bir çok arkadaş grubunuz var.

 17 Ocak 2013 Yay Burcu Yorumu Bugün derin düşünceler içindesiniz. Yaşamınızı farklı yönlerden sorgulamanız sayesinde, detayların arkasındaki gerçek olayları görebiliyorsunuz. Bugün, bastırdığınız duygularınızın sizi yönlendirmesine izin vermek yerine olaylara müdahale etmelisiniz Karşı cinsle olan ilişkilerinizde duygusal idealleriniz, sizi bir çok insandan farklı yapıyor.

 17 Ocak 2013 Oğlak Burcu Yorumu Aşırı hassas yapınızı hiç kimse bilmiyor ve siz farklı görünmeye devam ediyorsunuz. Bugün duygusal olabilirsiniz. Yalnızlık duygusuna kapılarak canınızı sıkmamalısınız. Kendinize yeten bir kişi olduğunuz için, çevreniz davranışlarınıza bir anlam veremiyorlar. Biraz daha hareketli yerleri tercih ederek yalnızlık duygusundan kurtulabilirsiniz.

 17 Ocak 2013 Kova Burcu Yorumu Eski dostlarınızın, sizi unutmadığına inanıyorsunuz. Zaman öyle çabuk geçiyor ki. Duygular her an değişebiliyor. Buna en iyi örnekte sizsiniz. Geriye bakmayı sevmeseniz de, ara sıra geçmişinizi düşünmeden yapamıyorsunuz. İş yaşantınızda son günlerde artan başarılarınızla yeniden gündeme geleceksiniz.

 17 Ocak 2013 Balık Burcu Yorumu Daima kendi duygularınızla yaşamanız çevrenizde yanlış yorumlara neden oluyor. Duygular iyi zamanlarda yaşandığı zaman gerçek değerini bulur. Siz aşkınızı en iyi ortamlara saklarsınız. Gün içinde sizi anlamak kolay değildir. Çevrenize sürekli mesafeli davrandığınız için, bazılarına soğuk geliyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder